MITÄ ON ERÄENSIAPU?

Eräensiapukoulutus eroaa suuresti tavanomaisesta ensiapukoulutuksesta ja muista kursseista, jotka keskittyvät kaupunkimiljööhön. Nämä kurssit opettavat, kuinka toimia hätätilanteissa kun apu on kilometrien päässä ja soitto hätänumeroon ei ole vaihtoehto. Valmistamme osallistujamme hätätilanteisiin, jotka vaativat pitkäaikaista potilashoitoa vaikeissa olosuhteissa ja improvisoituja välineitä apuna käyttäen.

WAFA

Lähtötason kurssi, joka on suunniteltu ammattilaisille, jotka työskentelevät erityisesti ympäristössä, johon avun saanti voi kestää tunteja, päiviä tai viikkoja.

Klikkaa tästä lisätietoja.

WAFA:STA WFR:KSI (Bridge)

WAFA:sta WFR:ksi Bridge-kurssi päivittää Wilderness Advanced First Aid –kurssin käyneet Wilderness First Responder:ksi (WFR) neljässä päivässä. Tämä kurssi on käytävä kolmen vuoden aikana sen jälkeen kun on suorittanut WMA:n WAFA-kurssin tai vastaavan kurssin muilta koulutustahoilta. WFR on suositeltava ensiapukurssi kaikille outdoor alalla työskenteleville tai siitä kiinnostuneille aktiiviharrastajille. Tämä kurssi toimii päivityskurssina niille, joilla on jo WFR todistus tai vastaava todistus muulta koulutustaholta, jonka alkuperäinen WFR koulutus on ollut vähintään 64 tuntia pitkä. Bridgekurssilla voi, myös päivittää WEMT kurssin eräea-osuuden.

Klikkaa tästä lisätietoja.

WFR

Ehdoton eräensiapu-, johtajuus- ja kriittiseen ajatteluun orientoiva kurssi henkilöille, jotka toimivat erämaaolosuhteissa vähäisillä resursseilla.

Klikkaa tästä lisätietoja.